Bemutatkozás

 

Könyvelőirodánk 2000-ben alakult – akkor még családi kétszemélyes vállalkozásként - azzal a céllal, hogy a kis- és középvállalkozások könyvviteli, adózási és egyéb ügyviteli és adminisztrációs kötelezettségeinek teljesítését segítse.

Irodánk ma már a gazdasági élet számos területén tevékenykedő cégnek végez könyvelési szolgáltatást (vendéglátás, számítástechnika, építőipar, kis és nagykereskedelem, személyi szolgáltatások, ügynöki tevékenység, egészségügyi szolgáltatás, jogi szolgáltatás, sütőipar, szállítás stb.). Ügyfeleink méretüket tekintve is változatos képet mutatnak, a másodállású ügynöktől a többszáz-milliós forgalmat és 50 fős létszámot is megahaladó vállalkozásig. Partnereinkkel együttműködve komplex szolgáltatást nyújtunk a cégalapítástól kezdve a jogi tanácsadáson át a könyvvizsgálatig.

Ön is tudja, hogy a mai gazdasági helyzetben milyen nehéz az előírásoknak megfelelni és közben a cégét is hatékonyan működtetni.
Feladatunk, hogy átvállaljuk Öntől a vállalkozásával kapcsolatos adminisztrációs terheket. Az adminisztratív feladatok teljes és diszkrét vitelét. A szaktudást és az adatok hozzáférését biztosítjuk.
Elsődleges szempontunk a tevékenységünk maximális pontossággal való elvégzése a törvényi előírásoknak megfelelően, továbbá minden esetben ellenőrzés végrehajtása, hogy megteremtsük az ügyfeleink tevékenységéhez szükséges biztonságos hátteret.
A folytonosan változó gazdasági helyzethez, a képlékeny adókörnyezethez történő alkalmazkodás érdekében a legoptimálisabb megoldás felkutatásával segítjük ügyfeleinket, az ehhez szükséges kommunikációt egyrészt személyesen, másrészt az internet segítségével bonyolítjuk.
Fontos számunkra a precíz, pontos könyvelésen, munkavégzésen túl, hogy partnereinkkel együtt gondolkodva a jogszabályi kereteken belül megtaláljuk azokat a megoldásokat, melyek a vállalkozás számára az adóteher csökkentését, a nagyobb profitot eredményezik.
Büszkeséggel tölt el minket, hogy rendkívül jók az ellenőrzési eredményeink, az adó és munkaügyi ellenőrök mindig megdicsérik az általunk készített könyvelési anyagot, mivel az jól rendszerezett, áttekinthető és a jogszabályoknak megfelelő. Ez többek között annak is köszönhető, hogy minden anyagot leellenőrzünk, folyamatosan továbbképezzük magunkat, és mindig arra törekszünk, hogy munkánk minőségét fejlesszük.

Bízza ránk könyvelését és mi az alábbiakat garantáljuk:

Precíz, pontos munkavégzés
Magasan képzett szakemberek
Ügyfélorientált kapcsolattartás
Igényes, technikailag jól felszerelt iroda
Több mint 10 éves szakmai tapasztalat
Magas fokú problémamegoldó képesség
Hatóságok előtti folyamatos képviselet
Legoptimálisabb adózási forma megkeresése
Tanácsainkkal az Ön színvonalas munkájának elősegítése
Évközi többszöri tájékoztatás cége eredményéről, hogy év végén ne érje meglepetés
Folyamatos hírlevelek a változásokról

Munkatársaink Szakmai tudás, precizitás, megbízhatóság

Szakmai tudás, precizitás, megbízhatóság, felelősségtudat, elhivatottság, ügyfélközpontúság.
Ez a hat tulajdonság alapvető elvárás irodánk minden munkatársával szemben.

Könyvelőirodánk magasan kvalifikált munkatársakból áll, minden munkatársunk legalább felsőfokú végzettséggel rendelkezik, ezen felül pedig különböző pénzügyi és számviteli szakképesítésekkel. Továbbá mindent megteszünk, hogy munkatársaink folyamatos szakmai fejlődését biztosítsuk: rendszeres továbbképzések, szaklapok stb..

Cégünk referenciái, ügyfélközpontúságunk, igényekhez való alkalmazkodó képességünk és munkatársaink elhivatottsága, ill. szakmai háttere garantálja a szolgáltatások professzionális színvonalát ügyfeleink elégedettségére, és jelenti dinamikus növekedésünk zálogát.

Ez a közösség garancia arra, hogy minden körülmények között a lehető legjobb megoldással legyünk ügyfeleink segítségére. Amit nyújtani tudunk: a nem rutinszerű, sajátos helyzetek gyakorlott és megbízható kezelése, valamint a rutinszerű feladatok precíz, pontos felelősségteljes ellátása.
image

Keserü Katalin

tulajdonos, irodavezető
okleveles közgazdász
regisztrált mérlegképes könyvelő,
igazságügyi adószakértő
 
image

Keserü Zita

tulajdonos, irodavezető
regisztrált mérlegképes könyvelő
 
image

Kilián Mária

mérlegképes könyvelő
egyéni vállalkozók teljes körű könyvelése
és társaságok könyvviteli adatrögzítése
 
image

Molnár Krisztina

Könyvelő asszisztens