Filozófiánk

Célunk, hogy ügyfeleink válláról levegyük mindazokat a terheket, melyeket a könyvelés és az adózással kapcsolatos kérdések jelentenek.

Folyamatosan bővítjük ismereteinket a könyvelés terén, és vállaljuk a felelősséget munkánk után.


Célunk, hogy hosszútávon elégedett legyen szolgáltatásainkkal, hiszen partnereink elégedettsége a mi erkölcsi és anyagi sikereink alapja.

Arra törekszünk, hogy irodánk neve egyben szolgáltatásaink minőségének garanciáját is jelentse. Szeretnénk, ha partnereink úgy tekintenének ránk, mint az alaptevékenységüket, vállalkozásukat segítő "külső munkatársra".

Fő célkitűzéseink:

• Magas szakmai színvonal
• Állandó felkészültség, folyamatos képzés
• Hosszú távú, eredményes, korrekt munkakapcsolat
• Alaposság, gyorsaság, pontosság
• Szolgáltatásaink megbízhatóságát ne csak partnereink, hanem a különböző hatóságok, hivatalok is elismerjék

Minőségpolitikánk érvényesítésével megbízóink számára nyugalmat és megelégedettséget, a megbízható szakmai hátteret, a tulajdonos számára az eredményességet, az alkalmazottak részére pedig a munkahely stabilitását biztosítjuk.

Személyes kapcsolattartás, állandó elérhetőség

Amennyiben kérdése, problémája van telefonon munkanapokon 08.00 - 16.00 között állunk rendelkezésére. Személyesen bármikor bejöhet irodánkba, azonban ha hosszabb időtartamú konzultációra van szüksége, célszerű előzetesen telefonon bejelentkeznie.

Személyre szóló árképzés

Könyvelési díját a vállalkozása egyedi paramétereit figyelembe véve állapítjuk meg. Nincs két egyforma cég, így nem lehet „egyendíjat” kialakítani.

Maximális bizalom, diszkréció

Valamennyi ügyletről tényleges információkat várunk el, biztosítva, hogy az Ön által közölt valamennyi információ üzleti titoknak minősül, így az más tudomására semmilyen formában nem juthat.

Cégképviselet

Amennyiben APEH, TB ügyintézés merül fel, akkor biztosan számíthat rá, hogy meghatalmazással képviseljük, vagy ha erre nincs lehetőség akkor elkísérjük.

Szakmai fejlődés

Ha egy könyvelő nem aktualizálja napi szinten a tudását, komoly veszélybe sodorhatja ügyfeleit. Munkatársaink rendszeresen részt vesznek a kötelező továbbképzéseken is, azonban ezen felül a minőségi előadások és oktatások látogatása is elengedhetetlen a szakmai színvonal megtartásához. Az előfizetett különböző online előadások is hozzájárulnak munkatársaink költséghatékony továbbképzéséhez. Az oktatásokon kívül a különböző szaklapok előfizetése révén próbálunk tájékozódni és követni a jogszabályi előírásokat és a gyakorlati praktikákat.

Igényes környezet

Ügyfeleinket igényesen kialakított, kulturált környezetben fogadjuk, mivel a környezet befolyással bír mind az Önök, mind a munkatársaink közérzetére.

Műszaki háttér

Berendezéseinket, számítástechnikai eszközeinket folyamatosan karban tartjuk, korszerűsítjük, állandó rendszergazdánk a biztosíték erre.

Jogi és könyvvizsgálói háttér

Ügyvéd és könyvvizsgáló partnereink révén a cégalapítástól a könyvvizsgálatig mindennemű szolgáltatást elintézhetnek egy helyen.

Szakképzettség

Irodánk minden munkatársa felsőfokú végzettségű, van köztünk: regisztrált mérlegképes könyvelő, adótanácsadó, adószakértő, igazságügyi adószakértő, okleveles közgazdász, és folyamatban van a jogi szakokleveles munkaügyi auditor képzettség megszerzése.

Folyamatos továbbképzés

Irodánk munkatársai folyamatosan továbbképzik magukat, évente többször veszünk részt szakmai konferenciákon.

Valódi ügyfél-centrikusság

Ahhoz, hogy minden ügyfél maximális szolgáltatást kapjon, valljuk, hogy egy munkatársra (mérettől függően) maximum 25-30 ügyfél juthat.

Megbízhatóság

A pénzügyek területén alapvető követelmény, hogy a partnerek maximálisan megbízzanak egymásban. Ezen alapszik valamennyi tevékenységünk, szolgáltatásunk.

Előzetes tájékoztatás

Mielőtt bármibe is belekezdene, mi szívesen segítünk eldönteni, hogy tevékenységének megfelelően milyen vállalkozói formát célszerű választani, mik az egyes társasági formák előnyei, hátrányai. Mi az, amire feltétlenül oda kell figyelnie az ügyvédnél. Milyen költségei merülnek fel a cégalapítással kapcsolatosan.

Személyre szóló ügyintézés

Az Ön cégügyeivel kizárólag egy munkatársunk foglalkozik, így biztos lehet benne, hogy az átadott anyag a megfelelő személynél van, cége sajátosságainak ismeretében kerül feldolgozásra.

Közvetlen stílus, baráti hangvétel

Valamennyi partnerünkkel jó viszonyt igyekszünk kialakítani. Egy kölcsönösen előnyös munkakapcsolatnál lehet csak partnerként egyenrangú félnek lenni.

Felelősségvállalás

Az elvállalt számviteli, adózási, bérelszámolási feladatok ellátásával kapcsolatban természetesen szerződésben is rögzített felelősséget vállalunk. Irodánk felelősségbiztosítással rendelkezik.

Kölcsönösség

Mindent megteszünk, hogy elégedett legyen a munkánkkal, de ez csak akkor lehetséges, ha Ön is komolyan veszi a határidőket és a megbeszélt teendőket.

Tételes ellenőrzés

Valamennyi munkafolyamatot tételes ellenőrzés követ, így az esetleges tévedések még időben korrigálhatóak.